11

1 év alatt felére csökkent a súlyom!

Szia, Szűcs Edinának hívnak. Erős a gyanúm, hogy te is súlyproblémával küzdesz, ha ezt a cikket olvasod. 20 éves korom után brutálisan elhíztam, ami miatt megbélyegeznek és nem tudtam normális párkapcsolatot kialakítani. 1 éve 180 fokos fordulatot vett az életem! Abbahagytam az önsajnálatot, és magszabadultam 48 KILÓ feleslegtől! MEGDÖBBENTŐ? Ha megismered a titkot, akkor nem … 1 év alatt felére csökkent a súlyom! részletei... Tovább a cikkhez »
ztus

Ezzel a tippel télen is rengeteget fogyhatsz!

  Ahogy elkezdődik a téli időszámítás, úgy újra felvesszük a nagy kabátot. Egyre kevesebbet mozgunk, és köztudottan ilyenkor szaladnak fel a kilók igen gyorsan. De álljunk csak meg. Nekem hogyan sikerült fogynom a téli időszámítás alatt, miközben mindenki csak hízik? Olvasd el a sztorim! Duci kislány létemre mindig megkülönböztettek. Mindig kiközösítettek és alapvetően csak 1-2 … Ezzel a tippel télen is rengeteget fogyhatsz! részletei... Tovább a cikkhez »
2

Az orvosom ajánlott egy új fogyókúrás módszert, és BEVÁLT!

Földvári Krisztina vagyok, anyuka. Szeretném veled megosztani a történetem, ami arról szól, hogy milyen komoly hátrányokkal és betegségekkel kellett szembe néznem a túlsúly miatt és hogyan sikerült őket leküzdenem! Azért írom ezt a cikket mert tudom, hogy a nők 84%-a elégedetlen a testével és szeretnék nekik segíteni! Én is így voltam ezzel, undorodtam magamtól, amikor … Az orvosom ajánlott egy új fogyókúrás módszert, és BEVÁLT! részletei... Tovább a cikkhez »
6

Egy ősi, eltitkolt módszerrel fogyott

Szia, Kiss Ági vagyok. Szeretném az elején leszögezni, hogy ha szerinted csak a TV-ben reklámozott csodapirulák és a végeláthatatlan koplalás vezethet látványos eredményre, akkor NE OLVASS TOVÁBB, a cikkem nem Neked fog szólni. Azért írom le mindezt, mert tudom, hogy a társadalom mennyire nem törődik a túlsúlyos emberekkel, és mennyire nehéz tud lenni az élet … Egy ősi, eltitkolt módszerrel fogyott részletei... Tovább a cikkhez »
image68

A MagfitPATCH elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit

A mai naptól kezdve a MagfitPATCH csapata elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit. Egyúttal szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét is a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások fontosságára. Szeretnénk, ha az otthonunk egy barátságosabb, tisztább, sokszínűbb és tudatosabb világgá válna, mely kiterjed a faji, népi összetartásra, a környezetünk megóvására és annak ápolására és a megújuló környezeti erőforrások megbecsülésére. … A MagfitPATCH elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit részletei... Tovább a cikkhez »
10

Hogyan csináltam egy hústoronyból csinos hölgyet!

Keresve sem találhatnának nálam pechesebb embert a Földön. 48 éves létemre mindenen keresztül kellett mennem, de az egyik legnehezebb az önbecsülésem helyreállításával volt. A volt férjem porba tiport a folyamatos verbális bántalmazással, szitkozódással és gúnyolódásával. Miután kiadtam az útját, hosszú évek gyötrelmei után új életet kezdtem! Ez az én történetem: Fiatalon házasodtam meg, mivel édesanyámék … Hogyan csináltam egy hústoronyból csinos hölgyet! részletei... Tovább a cikkhez »
d

20 év szélmalomharc után megtaláltam a fogyás titkát!

Két évtizednyi szenvedés, folyamatos elutasítás, megaláztatás, önbizalom teljes hiánya, kövérséggel járó egészségügyi problémák és teljes kilátástalanság. Leginkább ezekkel tudnám jellemezni életem utóbbi időszakát. Egy szörnyű tragédia és depresszió után képtelen voltam visszanyerni régi önmagam. Nemrég viszont egy olyan dolog változtatta meg életem, amire álmaimban sem gondoltam volna. Azért írom le most mindezt, hogy történetemmel erőt … 20 év szélmalomharc után megtaláltam a fogyás titkát! részletei... Tovább a cikkhez »