6

Egy ősi, eltitkolt módszerrel fogyott

Szia, Kiss Ági vagyok. Szeretném az elején leszögezni, hogy ha szerinted csak a TV-ben reklámozott csodapirulák és a végeláthatatlan koplalás vezethet látványos eredményre, akkor NE OLVASS TOVÁBB, a cikkem nem Neked fog szólni. Azért írom le mindezt, mert tudom, hogy a társadalom mennyire nem törődik a túlsúlyos emberekkel, és mennyire nehéz tud lenni az élet 100 kiló körül. 41 év alatt megtanultam, hogy senki nem foglalkozik az egészségünkkel. De, ha jobban belegondolsz miért is lenne ez érdeke bárkinek is? Ha fogyókúrás módszerekről olvasol 90%-ban biztos lehetsz benne, hogy csak marketing az egész, és csak pénzt akarnak bezsebelni Tőled. Én többször is bele estem ebbe a csapdába és fél éve végleg betelt a pohár. Magam kerestem fel egy módszert, ami egy sok száz éve elfeledett, ősi technikán alapul és még abból a korból származik, amikor még nem csak a pénzről szólt minden. Mióta használom én és nővérem már 11 –és 10 kilót fogytunk tőle 2 hónap alatt. Hogyan? A válaszért igazán nem kell messzire menni.

3
Jó pár túlsúlyos ember vesz körül az életben, rokonok, barátok és egyéb ismerősök között is. Ők úgy, mint Magyarország 95%-a meg mernének esküdni arra, hogy ők igenis megtettek mindent, hogy fogyhassanak, eljártak edzeni, pénzt fektettek a legkülönfélébb eszközökbe, bogyókba és várták a csodát, ami persze nem jött. Végül x év után eljut az ember a szomorú beletörődésbe, és ráfogja az egészet a genetikára.

Én most megkockáztatom azt, hogy Te, kedves olvasóm, ehhez hasonló módon vetted fel a harcot a kövérséggel. Ha igen, attól az még nem baj, mert hát az ember és a mai világ is alapjaiban nézve így működik. Ha gyermeked megbetegszik, akkor sem kutatsz először 3 évig a legeslegjobb gyógyszer után, hanem meglátod a TV-ben a reklámot, vagy az orvosod ajánl valamit és végül megveszed. Minél hamarabb. Ez a stratégia sok esetben jól működik, de az elhízás nem ilyen, és itt jön a lényeg.

Az elhízás (legyen az kis, vagy nagy mértékű), ugyan olyan betegség, mint egy nátha. A gyógyszergyárak, reklámcégek pedig mind pénzt húznak le Tőled, mert minél gyorsabb és könnyebb megoldást szeretnél találni a problémádra. Itt jön a bökkenő: a kövérség nem csettintésre alakul ki, és nem füttyszóra szűnik meg. Itt hosszú évekről beszélünk, és a legtöbb ember egyszerűen nem képes, vagy nem akar elég időt fordítani egy igazán hatékony megoldás megtalálásához.

1
Nekem annyira elegem lett ebből az egész szélmalomharcból, hogy elkezdtem rengeteg időt beleölni abba, hogy egy épkézláb, működő módszert találják, amitől valóban lehet fogyni. Nem akartam életem végéig egy zsák hagymára hasonlítani. Számtalan lehetőséget számításba vettem, rengeteg könyvet elolvastam a témával kapcsolatban, de az, amire végül a választásom esett minden várakozásomat felülmúlta.

Lehet, hogy szándékosan titkolták?

Egy tapaszról van szó, ami semmi mást nem tartalmaz, mint 8 gyógynövény kombinációját és egy kis mágnest. Ez így elsőre ismerősek hangzik, ugye? Ezer számra lehet látni hasonló hirdetéseket és reklámokat, viszont ami a lényeg azok maguk a gyógynövények, amiket tartalmaz. Utánanéztem mind a 8-nak egyenként, és jelen ismereteink szerint a földkerekségen ezek a leghatékonyabb zsírégető hatású növények.

Az elején sokkolt ennek a dolognak az egyszerűsége, és kicsit szkeptikusan is álltam hozzá. Miért ne használná ezt bárki, ha ennyire egyszerű és könnyen hozzáférhető? Valószínűleg már Te is sejted a választ. Mert szándékosan akarják titokban tartani. Miből lenne pénzük a nagy óriáscégeknek, ha nem abból, hogy különböző húkuszpókuszakat sóznak az emberekre tízezrekért?

2
Így hát vettem a bátorságot és rendeltem a tapaszból. MagfitPATCH a neve. Semmivel nem kellett foglalkoznom, ugyanis éjszakára kell felragasztani, éjszaka pedig ugyebár alszik az ember. Óriási reményeket fűztem hozzá, ugyanis az elmúlt 40 évben legfeljebb 3 kilót voltam képes fogyni, és azt is gyorsan visszaszedtem magamra, pedig nem vagyok egy nagy zugevő.

Na, erre aztán baromira nem számítottam!

Nővéremmel együtt kezdtük el használni nagyjából egyszerre. Az első napokban (nyilvánvalóan) nem tapasztaltunk semmilyen érdemi változást, de ezt nem is vártuk el tőle. Ahogy telt az idő és kicsit több, mint 1 hete használtam azt vettem észre, hogy egyszerűen drámai mértékben csökkent az étvágyam. Ezt nem azt jelenti, hogy naponta 1x ettem. Minden étkezés maradt a szokásos kerékvágásban, csak egyszerűen sokkal kevesebbel is beértem, mint azelőtt. Nővérem is megerősítette ugyanezt, és elkezdtünk gyerek módjára fellelkesülni. Végre véget érhet életünk kövér időszaka? Ezek után minket is megnéznek majd a férfiak? Úgy mehetek strandra, hogy nem kell szégyenkeznem az alakom miatt?

9

Amit még mindketten észrevettünk 1-2 hét után, hogy érezhetően javult az anyagcserénk. Minden jel arra utalt, hogy a hosszas keresgélésem, és az abba vetett számtalan óra nem volt hiábavaló.

Te jó ég, ezzel MINDENKI fogyhatna!

Az első használat óta már eltelt 2 hónap és ki nem találnád mennyit mutat a mérleg! 98 kiló helyett már csak 87, nővérem pedig 10 kilóval nyom kevesebbet, mint előtte! Na ez az az eredmény, amit én nem neveznék véletlennek! A gyógynövények hatására teljesen beállt a szervezetünk egy állapotra, ami egyenesen az egészséghez vezet. Elképesztően büszke vagyok magamra, hogy itt tartok mindenféle bogyó és szerek nélkül is. Ha még használom 2 hónapig azt hiszem, el is érem a hőn áhított alakomat, ami mindig is csak egy távoli álom volt számomra. El sem tudom képzelni milyen lehet úgy vásárolni ruhákat, – bármilyen ruhát- mint az átlagemberek : )

Egy szó, mint száz, ha Te is fogyni szeretnél, de nem szeretnél éhezni, nincs időd és pénzed hónapokon át edzőteremben izzadni a MagfitPATCH tapasz a Neked való mód. Semmi idegen anyag, semmi éhezés, csak az egészséges, biztos fogyás. Ezt én és nővérem garantáljuk.

FRISSÍTÉS! Szeptember 20: Eltelt még 1 hónap és már csak 81-et mutat a mérleg! Alig hiszem el, ami történik, ez már összesen 17 kiló különbség! A következő hónapban ismét megírom, hogy mi változott!

TOVÁBB A MAGFITPATCH-RE!