safe_image

Anna a férjével együtt közösen fogy – 29 kiló, 2 gyermek mellett!

Anna 124 kilósan megelégelte, hogy sosem mer strandra menni, fürdőruhára vetkőzni. Elege lett a megvető és undorodó pillantásokból… :(

Ezért elhatározta, hogy változtat az életén! Sikerült is neki, ráadásul a 2 kisgyermeke mellett tette mindezt. Alig több mint 1 év alatt 29 kilót adott le. Párja is elkezdte követni a példáját, így most már együtt fogyókúráznak!

“- Gyerekkorom óta szerettem enni, ez sajnos meg is látszott rajtam mindig. Duci voltam. Középiskolára már több mint 120 kilósra híztam.. Olyan voltam mint egy kis bálna. Az iskola minden perce szörnyű volt.

Tele voltam gátlásokkal, kerültem a tükröket és nagyon szégyelltem magam. Szerencsére még így is rátaláltam életem szerelmére, páromra, aki a nagy súlyom ellenére is belém szeretett. Óriási akaraterőt adott nekem a szerelme.
Rövid idő alatt leadtam 50 kilót, bár bevallom ész nélkül koplaltam. Sajnos ennek hamar meg is lett a következménye.

1-másolata

Összeházasodtunk, aztán hamar jött az első baba és vele együtt a +25 kiló. Le sem volt időm fogyni, máris jött a második gyermek másfél évvel később. Ez újabb 17 kilóval járt együtt. Keveset sikerült leadnom, de az otthoni környezet, és kevés munka miatt hamar visszahíztam.

Tavaly januárban már több mint 122 kilót mutatott a mérleg. Szenvedtem a külsőm miatt, és ezt nyaranta a gyermekeim is jól megszenvedték. Nagy ritkán mertem strandra, vízpartra vinnem őket, akkor is leginkább pólóban főttem a melegben, mert szégyelltem a testemet…

Tudtam, hogy valamit tennem kell, nem vonhatom meg a gyermekeimtől a strandolás örömeit.. – csak azért mert anya kövér. Ezért megfogadtam, hogy idén nyáron már együtt fogunk lubickolni.

Komoly diétába kezdtem. Utána jártam mit szabad enni és mit nem. Száműztem a fehér lisztet, a cukrot, a krumplit, a rizst. Amit lehetett azt helyettesítettem: például zabpehelylisztet használok a fehér helyett, a prézlit zabkorpával helyettesítem, a főzéshez-sütéshez meg olíva és kókuszolajat használok.

Naponta ötször étkezem és legalább 3 liter folyadékot iszok.1-másolata-2

Eleinte nehezen ment a mozgás, de nem adtam fel. Elkezdtem rendszeresen sétálni, később meg konditerembe járni. Kezdetben csak heti 1-2-szer majd később már 3-4-szer. Nem volt könnyű megoldani a 2 gyermek mellett, de szerencsére a férjem és az anyósom besegítettek. Eleinte nagyon nehéz volt, alig tudtam mozogni, de kitartó voltam… Segített a személyi edzőm is, nélküle nem biztos hogy kitartottam volna. Amikor már nagyon elakadtam a diétába, úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, akkor a férjem adott erőt nekem.

Visszagondolva lehetett volna könnyebb ez az időszak… Megértem, hogy sokan nem tartanak ki, vagy bele sem mernek kezdeni. Szörnyű volt néha :(

Gyakran olvasgattam történeteket, hogy mások hogyan és mivel fogytak le. Ez is rengeteg erőt és motivációt adott nekem.

Az első 20 kilómat így sikerült leadnom. Igaz ez közel 4 hónapig tartott, de megérte. Nem ereszkedett meg a bőröm, és később sem híztam vissza.

Eddig összesen 34 kilót adtam le 16 hónap alatt.. A régi 52-es nadrágjaimat 42-esre cseréltem. Tudom van még mit leadnom, de már most elégedett vagyok magammal. Arra meg különösen büszke vagyok, hogy a tavaly még szintén nagy túlsúllyal küzdő férjem is kedvet kapott a fogyáshoz. Eddig 15 kilótól szabadult meg, és emellé még izmosodott is.

Igyekszünk a gyermekeinket is egészségtudatos életmódra nevelni.

Remélem, hogy mások is kedvet és erőt kapnak lefogyni. Sok sikert kívánok mindenkinek! ”

safe_image

F. Anna

Manapság egyre többen fordulnak el a kemikáliáktól és a különböző csodabogyóktól. Egyre többen választják az egészséges fogyási módszereket.
Anna módszere eléggé drasztikus és nem kevés akaraterő, szabadidő és kitartás kell hozzá. Pedig lehetne kevésbé megerőltetően is fogyni.
Szerencsére számos olyan praktika létezik, ami bizonyítottan elősegítik, illetve támogatják a fogyást.  Ráadásul ami a legfontosabb, hogy olyan mértékben és iramban fogyhat tőle az ember, hogy nem fog megereszkedni a bőre – egészséges és feszes marad, és még a jojó effektus is elmarad!
Ezek közé tartozik például néhány fűszer, zöldség, gyümölcs és aMagfitPATCH gyógynövényes méregtelenítő és karcsúsító tapasz is.
Tökéletes kombinációja lehet akár más fogyókúráknak is! Nem kell kínzó diétát folytatni, és nincs szükség önsanyargatásra se!
Egy kevés kitartással és a gyógynövények segítségével neked is lehet szuper alakod!

patch cta