brooke_bikini_ruha

Brooke sikertörténete: 70 kiló 4 év alatt!

Ki emlékszik arra az amerikai nőre, aki botrányt csinált abból, hogy nem akarta lehozni a Shape fitneszmagazin a fürdőruhás képét, mert látszódott a kinyúlt bőre is?brooke_bikini_ruha

Brooke Birminghamnek sikerült végül elérnie, hogy a fogyás minden negatívumával együtt címlapra kerüljön.

A 28 éves Brooke 70 kilót fogyott 4 alatt, ami sajnos a bőrén is meglátszik, de ez őt nem zavarja és büszkén feszít a magazin januári/februári lapszámában!

ORi4dFsbkE PicMonkey-Collage.jpg

Brooke a fogyás előtt – és után

Brooke indított egy blogot is sikeres fogyókúrájáról, amire felfigyelt a Shape magazin és tavaly májusban felkeresték, hogy mesélje el történetét a lap “Sikersztorik” című rovatában, mert inspirálónak tartják a őt az olvasóik számára. Brooke megtisztelőnek találta a magazin megkeresését, ezért egy percig sem hezitált, és azonnal igent mondott. Még akkor is, ha – ahogy a blogjában írta – rettegett attól, hogy a fogyás miatt átalakult testével egy egész ország elé álljon.

A botrány azután tört ki, mikor Brooke elküldte a legfrissebb, bikinis fotóit, melyeken jól látszódott a fogyás utáni megereszkedett bőre.

Ezután a magazin kérte, hogy küldjön inkább egy olyan képet, amin ruhában van, a rovatban ugyanis nem szoktak bikinis fotókat megjelentetni.

De ez nem volt igaz, és Brooke visszalépett a szerepléstől, a sztorit pedig megosztotta a blogján, ami ezután nagy port kavart. Olyan méretű botrány lett belőle, hogy megismerte Brooke nevét a nemzetközi sajtó is!

Egy héttel később a Shape főszerkesztője az NBC Today című műsorában, élőben követte meg Brooke-ot, majd elmondta neki, hogy hamarosan önálló fotósorozatot készítenek róla. “Hálásak vagyunk Brooke-nak, hogy ráirányította a figyelmet arra a fontos kérdésre, mi történik a testünkkel egy nagyobb fogyás után” – mondta, majd hozzátette, úgy véli, ez egy olyan dolog, amiről a média csak ritkán beszél.brooke-birmingham(346c05e0-2fc7-4434-ab3c-5cd997e3cf32)

Sajnos hajlamos az ember azt hinni, hogy a különböző fogyókúrák nem fognak nyomot hagyni a testen. Ez nem igaz. Mindennek megvan a maga ára. A kinyúlt bőrrel is lehet mit kezdeni, de fontos betartani pár apró alapvető trükköt. Ezekről bővebben itt olvashatsz!

Manapság egyre többen fordulnak el a kemikáliáktól és a különböző csodabogyóktól. Egyre többen választják az egészséges fogyási módszereket.
Számos olyan praktika létezik, ami bizonyítottan is elősegítik, illetve támogatják a fogyást. Ráadásul ami a legfontosabb, hogy olyan mértékben és iramban fogyhat tőle az ember, hogy nem fog megereszkedni a bőre – egészséges és feszes marad.
Ezek közé tartozik például néhány fűszer, zöldség, gyümölcs és aMagfitPATCH gyógynövényes méregtelenítő és karcsúsító tapasz is.
A MagfitPATCH gyógynövényes tapasz a 8 gyógynövény együttes erejével indítja be a szervezetben a fogyáshoz szükséges biokémiai folyamatokat. Első körben a méregtelenítésre fókuszál, majd a zsírégestésre. 8 szupererős anyagcserefokozó gyógynövényt tartalmazó tapasz extrém módon beindítja a szervezeted méregtelenítő funkcióit, amihez viszont minimum napi 2-2,5 liter folyadékot kell meginni. Enélkül a méreganyag nem tud megfelelően eltávozni a szervezetedből!
Tökéletes kombinációja lehet más fogyókúráknak is! Nem kell kínzó diétát folytatni, és nincs szükség önsanyargatásra se!
Egy kevés kitartással és a gyógynövények segítségével neked is lehet szuper alakod nyárra!  
patch cta