11

1 év alatt felére csökkent a súlyom!

Szia, Szűcs Edinának hívnak. Erős a gyanúm, hogy te is súlyproblémával küzdesz, ha ezt a cikket olvasod. 20 éves korom után brutálisan elhíztam, ami miatt megbélyegeznek és nem tudtam normális párkapcsolatot kialakítani. 1 éve 180 fokos fordulatot vett az életem! Abbahagytam az önsajnálatot, és magszabadultam 48 KILÓ feleslegtől! MEGDÖBBENTŐ? Ha megismered a titkot, akkor nem fogsz csodálkozni!

A történet 19 éves koromban kezdődött, amikor egy betegség következményeként elkezdtem hízni. A bajt tetőzte az is, hogy idők közben elvesztettem az édesanyámat. Gyakorlatilag egyedül maradtam a betegségemmel és a depressziómmal.  Az evésbe menekültem és egyre jobban híztam.. Szörnyű volt, már a tükörbe sem tudtam nézni, de változtatni mégsem tudtam.

828 éves koromra már 85 KILÓ voltam. Tudtam, hogy abba kell hagynom a zabálást és a nassolást, de ki ne szeretné a csoki és gumicukrot? Mivel kiskoromban nem voltam visszahúzódó, a világnak mutatott képem változatlan maradt és próbáltam megjátszani a boldogságot. Belül viszont minden összeomlott. Odáig ment a dolog, hogy antidepresszánsokat kezdtem szedni és mellékhatásként felszaladt még körülbelül plusz 20 KILÓ!

Az orvosommal rendszeresen beszéltem az egészségügyi problémámról, és mindig bíztatott, hogy változtassak az evési szokásaimon és kezdjek el sportolni. Tipikus sablon szöveg.. Igaz?

Az évek során Évi barátnőm próbálta tartani bennem a lelket. Neki köszönhetem, hogy most felhőtlen boldogság élek. Egyszer egy beszélgetés során szóba került a súlyproblémám és az egészségi állapotom romlása. Ekkor döntöttem el ténylegesen, hogy most változtatok. Arra vágytam, amire minden nő, egy családra, gyerekekre!

Először diétákkal próbálkoztam, de egyik sem működött! –Gondolom ez nem meglepő! Összesen 3 KILÓT adtam le hatalmas gyötrelmek közepette. Amikor nem tudtam úgy odafigyelni a táplálkozásra, rögtön visszaszaladt 5 KILÓ! Ugye milyen bosszantó? Egyáltalán valakinek segített már a koplalás? Ma már csak nevetek ezeken a próbálkozásokon.

Körülbelül 1 évvel ezelőtt felhívott Évi és azt mondta: Megvan a csodaszer! Az egyik szomszédja talált egy ősi módszert, amivel éhezés nélkül adott le 22 kilót! Kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, de azt gondoltam, hogy semmit nem veszíthetek, ha kipróbálom. Azt mondta, hogy az interneten lehet rendelni és GARNCIÁT ADNAK A FOGYÁSRA.

Mondanom sem kell, hogy azonnal megkerestem a MagfitPATCH-et, ami egy tapasz. Ahogy utána jártam ennek a módszernek egyre jobban tetszett! A köldökre kell helyezni éjszakánként, így lehet elérni a legjobb hatást. Éppen akciós volt a legnagyobb csomag, ezért meg is rendeltem. Most már azt kell mondanom, hogy ez volt életem legjobb döntése!

2 hét után jöttem rá, hogy örökre elfelejthetjük az éhezést és a szenvedést! A 8 zsírégető hatású gyógynövény meghozta a várt eredményt. Sőt még annál is többet!
Untitled design (20)1 éve használom és brutális, amit ez a kis tapasz tud! Amikor elkezdtem ezt a fajta fogyókúrás módszert, 104 KILÓ voltam! Az első hetekben azt vettem észre, hogy csökken az étvágyam, amit a mérleg is alátámasztott! 2 hónap alatt 14 KILÓT adtam le! Elképesztő eredmény ugye?

Ahogy folytattam a kúrát, egyre jobban éreztem magamat a bőrömben és egy idő után szemernyi kétség sem volt bennem, hogy valóba ez a csodaszer! Gyakorlatilag a felére csökkent a súlyom! Egyszerűen ez valami varázslatos érzés! 1 év alatt összesen 48 KILÓT FOGYTAM!

Nem győzök hálálkodni Évinek és a szomszédjának, hogy segítettek!

TOVÁBB A MAGFITPATCH-RE!