4.cikk

Éhezel, mégsem fogysz? Cseréld le a fogyókúrás módszeredet!

Egy bizonyos kor után az ember lánya azt veszi észre, hogy teste már nem úgy „működik”, mint régen. A húszas éveidben (a szerencsésebbeknek még a harmincas éveiben is), hipp-hopp lement néhány plusz kiló, különösebb erőfeszítések nélkül; most pedig hiába diétázol, nem történik semmi. Na jó, azért annyit elérsz, hogy nem hízol tovább. De akkor mi lesz a túlsúllyal? Hogy fogsz tőle megszabadulni?

4.cikk

Biztos vagyok benne, hogy most sok negyvenes nő felkapja a fejét. Neked is ismerős a helyzet? Alig eszel valamit, ennek ellenére – ahelyett, hogy pikkpakk megszabadulnál a súlyfeleslegedtől – csupán annyit érsz el, hogy nem hízol tovább. Hogy lehet ez? Mit csinálsz rosszul? Dőlj hátra, és olvass tovább, hogy megtudd!

Általában 40 éves kor körül kezd el látványosan megváltozni az ember teste és annak működése. Azért mondom, hogy általában, mert valakinél ez a folyamat hamarabb elkezdődik, és akadnak olyan szerencsések is, akiknél ez az idő jelentősen kitolódik. Semmi okod azonban a kétségbeesésre akkor sem, ha már te is észrevetted magadon „a jeleket”, ugyanis a megfelelő módszerekkel most is van remény arra, hogy akár ugyanolyan könnyedén megszabadulj a túlsúlyodtól, mint pár évvel ezelőtt.

Ehhez nem kell mást tenned, mint betartanod néhány szabályt. Először is már nem elég, ha csak a táplálkozásodra figyelsz oda. Természetesen még mindig az egészséges étkezés az alapja a fogyókúrának, de a diétádat ki kell egészítened néhány más módszerrel is.

  • Ne éheztesd magad, gyakran egyél, keveset! Legelső lépésként vizsgáld felül a táplálkozási szokásaidat! Ha a szervezeted nem kapja meg a kellő mennyiségű és minőségű tápanyagot, raktározni kezd, az anyagcsere lelassul, melynek következményeként beindul a súlygyarapodás.
  • Hívd segítségül a természetet! Rengeteg olyan gyógynövény létezik, amely hatékony segítőtársad lehet a kilók elleni harcodban. Ráadásul a gyógynövények többségének van egy olyan jó tulajdonsága, hogy nem csak egyféle jótékony hatással bír. A lótuszlevél például amellett, hogy szabályozza a testsúlyt, csökkenti a vérnyomást, antioxidáns és vírusölő hatással is rendelkezik.
  • Mozogj rendszeresen! A testmozgás tekintetében is legyél körültekintő: válaszd a kevésbé megerőltető sportokat (úszás, biciklizés, jóga stb.); ezeket azonban végezd rendszeresen, hetente többször.
  • Feküdj le korán! Ha nem alszol eleget, az anyagcseréd lelassul, ami pedig igazán nem kedvez a túlsúly elleni küzdelmednek. Ezen kívül a nem megfelelő mennyiségű alvás negatívan befolyásolja a vércukorszint szabályozását, ami szintén nem könnyíti meg a dolgodat, ha meg akarsz szabadulni a súlyfeleslegedtől.

4.cikk2

Minden fogyni vágyó nő (és férfi) esetében érvényes a következő kulcsgondolat: „fegyelmezettség, mértékletesség, rendszeresség”. Fegyelmezetten végig kell csinálni a fogyókúrát, mértékletesnek kell maradni az étkezés terén, és rendszerességre kell törekedni a testmozgást illetően.

És van itt még valami, amivel – tartozz bármely korosztályhoz – egy hatalmas löketet adhatsz a fogyókúrádnak. A MagfitPATCH mágneses tapasz egy olyan segédeszköz, amely – egy a súlycsökkentésben is hatékony módszer – a mágnesterápia és számos hasznos gyógynövény kombinációjával segít neked abban, hogy minél hamarabb elérhesd a kívánt alakot. Ez a 100%-ban természetes összetevőkből álló tapasz külön-külön felerősíti a fent felsorolt, fogyókúrát támogató módszerek hatásait, így – azok együttes hatékonyságát megtöbbszörözve – játszva megszabadulhatsz a túlsúlyodtól akkor is, ha már bőven elmúltál harminc. Ne késlekedj változtatni az életmódodon! Meglátod, megéri!

Ha szeretnél többet megtudni a MagfitPATCH gyógynövényes mágneses tapaszról akkor kattints ide! 

Van 1 különleges ajánlatunk Számodra. Ha nem szeretnél késlekedni, és most akarod elkezdeni a fogyást,nem holnap, és nem majd egyszer – akkor kattints erre a képre és megajándékozunk egy különleges kúrával, ami +15 nap fogyásra elegendő. (A különleges őszi fogyi csomagunk csak a blogunkról érhető el, a +15 napos kúra 5990 forint helyett ajándék!)  >>>>