ztus

Ezzel a tippel télen is rengeteget fogyhatsz!

 

Ahogy elkezdődik a téli időszámítás, úgy újra felvesszük a nagy kabátot. Egyre kevesebbet mozgunk, és köztudottan ilyenkor szaladnak fel a kilók igen gyorsan. De álljunk csak meg. Nekem hogyan sikerült fogynom a téli időszámítás alatt, miközben mindenki csak hízik? Olvasd el a sztorim!

Duci kislány létemre mindig megkülönböztettek. Mindig kiközösítettek és alapvetően csak 1-2 barátom volt, akik hasonló helyzetben voltak, mint én.

ztus3

Az évek alatt sem változott túl sokat a helyzet, így 52 évesen is elmondhatom, hogy egy kezemen meg tudom számolni hány barátom van.

Mindig harcoltam a súlyommal. A középiskolában. A munkahelyemen (postán). A házasságom alatt. A szülés után. Az egész életem jóformán egy merő harc volt. Hol lement pár kiló, de azután rögtön fel is jött. Hízékony vagyok, bevallom, de nem foghatjuk ezt csak a genetikára. Igen édes szám van, imádom az édességet és a nagyon finom ételeket. Ennek az a hátulütője pedig, hogy szépen lassan észrevétlenül felkúsznak a felesleges kilók.

A munkatársammal, aki a legjobb barátom is egyben, megbeszéltük, hogy elmegyünk egy mélyizomtornára. Nagyon jól megy, már fél éve járunk töretlenül és el kell mondanom, hogy rengeteget javult a közérzetem. DE, ott van a de, nem fogytam egy grammot sem.

ztus2

Tudom, hogy változtatnom kellene radikálisabban az étkezéseimen, de mondhatni lehetetlen. Ülő munkát végzek, napi 8-9 néha 10 órában, és valljuk be őszintén, hogy ennyi munka után, én nem nézem, hogy mit eszek, csak ADJATOK VALAMIT ENNI!

Rengeteget néztem magam a tükörben. Heti 2-3 alkalommal voltam tornázni, otthon is megpróbáltam különböző videókkal formálódni több-kevesebb sikerrel, és minden nap megnéztem van-e változás. Lehet formásodtam kicsit, de az a fránya narancsbőr…az sosem fog eltűnni. Nagyon zavart. Lehet már a férjem agyára is mentem, hogy kérdezgettem, lát-e valami változást és egyszer mondta, miért nem fotózom magam. Így hát elkezdtem, hátha így látni fogok valamit, és nem kell nyaggatnom őt.

Szóval a nagy ünnepek előtti káoszban arra lettem figyelmes, hogy az egyik kolléganőm Marcsika látványosan csinosabb lett. A hónapok alatt észre sem vettem, mivel nem nagyon vagyok társasági ember, de most szembetűnő volt a különbség.

ztus4

Vettem a bátorságot és odamentem hozzá. Megdicsértem és megkérdeztem illedelmesen, hogyan sikerült ennyi kilótól megszabadulnia. Ismerem már hosszú évek óta, amikor idekerültem Ő már itt dolgozott. Említettem neki, hogy folyamatosan tornázok és próbálok odafigyelni az étkezésekre is, de nyilván ez azért nehéz ilyen munka mellett. Amit mondott teljesen ledöbbentett:

Én egy új gyógynövényes tapasszal fogytam le”- mondta. Értetlenül álltam a dolgok előtt. „Gyógynövények meg tapasz”? – kérdeztem. Igen.

Szóval Marcsika úgy oldotta meg, hogy az otthoni mozgás mellett beiktatott egy új keletű tapaszt, ami egy mágnes segítségével szépen elnyomja az étvágyat. A rengeteg gyógynövény, ami a tapaszban található pedig gyorsítja az anyagcserét ezáltal nem csak fogysz, de emellett a narancsbőrt is hihetetlen módon akár meg is szűntetheti.

Nagyon érdekes lett számomra, mivel a fő problémát nekem is a néha mértéktelen étkezések szolgálják. De várjunk már, hát itt az ősz és akkor én most kezdjek el diétázni? „Persze”- mondta Marcsika. Ő is 1 évvel ezelőtt kezdte el, és mikor, ha nem most a legjobb elnyomni az étvágyadat a nagy karácsonyi „zabálások” előtt.

Megkérdeztem honnan szerezte be. Egyetlen webshop foglalkozik vele akik a hivatalos és eredeti tapaszokat árulják ez a magfitpatch névre hallgató tapasz a magfitpatch.com.

Nagy téli akció van, 33.000.ft kedvezmény, meg e-szakácskönyvek, ingyenes szállítás, így úgy voltam vele, miért ne! Maximum, ha nem működik, elmondhatom hogy megpróbáltam és nem fog gyötörni a lelkiismeret. Egyébként meg úgy voltam vele, ha Marcsikának sikerült, nekem is sikerülni fog!

15239345_10211395526067219_1502763736_n

2 NAP alatt kihozták!

Én meg alig vártam, hogy feltegyem az első tapaszt. Nyilván mindenki a családban bolondnak nézett, hogy miért dobálom ki a pénzt ilyen mihaszna dolgokra, de nem foglalkoztam velük.

Folytattam tovább a mindennapi dolgaimat, annyi különbséggel, hogy  minden második nap esténként feltettem ezt a tapaszt. Igen jól látod. Estére kell felrakni, mert így fejti ki a maximális hatását.

Szuper, ugye? Alszol és fogysz is egyben. Na jó ez nyilván hihetetlen volt számomra is, de be kell valljam, tényleg működött.

Először azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet eszek. Ezt a férjem is észrevette. A fotók is azt mutatták, hogy valami elindult. 1 hónap után látszódott is, hogy simább lett a bőröm. Mi a franc? Kicsit mintha elkezdett volna eltűnni a narancsbőr!

ztus7 ztus6

 

aztán:ztus5

Nem akarok hosszasan ecsetelni semmit, de 3 hónap leforgása alatt ledobtam 11,7 kilót, és ebben volt egy Karácsony is! Bizony. Biztosan ti is azt hiszitek, hogy ott van a sok finom bejgli, halászlé és ki tudja mi és csorgattam a nyálam, DE NEM! Egyszerűen nem kívántam a kaját. Ettem persze, de szerintem 10x annyit ehettem volna, ha nem használom a tapaszt.

Szóval, aki úgy érzi, hogy számára már minden lehetetlen, és kipróbáltatok mindent, adjatok esélyt ennek a kis tapasznak. Én 2 emberen láttam (Marcsikán és a barátnőmön), hogy tényleg használ és a képek szerintem magukért beszélnek!

Kellemes ünnepeket és mindenkinek kitartást az új évre!

 

Váradiné Juhász Anikó

TOVÁBB A MAGFITPATCH-RE!