10

Hogyan csináltam egy hústoronyból csinos hölgyet!

Keresve sem találhatnának nálam pechesebb embert a Földön. 48 éves létemre mindenen keresztül kellett mennem, de az egyik legnehezebb az önbecsülésem helyreállításával volt. A volt férjem porba tiport a folyamatos verbális bántalmazással, szitkozódással és gúnyolódásával. Miután kiadtam az útját, hosszú évek gyötrelmei után új életet kezdtem! Ez az én történetem:

Fiatalon házasodtam meg, mivel édesanyámék hátrányos helyzetű földműves, kétkezi munkásemberek voltak, egy apró délvidéki falucskában. Itt nőttem fel. Rengeteg odafigyelést és szeretetet kaptam tőlük. Mindent megadtak, csak hogy tovább tudjak tanulni, ami meg is történt. Felkerültem Debrecenbe, ahol megszereztem a szakképesítésemet. Itt ismerkedtem meg az első férjemmel, született két gyönyörű fiunk. 20 év házasság után elveszítettem. Elvitte a rák. Annyiszor kértem, könyörögtem neki, hogy tegye le azt a rohadt cigit, de mindhiába.

Egy keserves időszak következett. Azt hittem nem fogom túlélni az elvesztését. Fájt a hiánya, minden nap gondoltam Rá. De a fiaimnak szüksége volt anyára és támogatásra és úgy döntöttem nem fogok tovább sírni – maximum esténként. Beiratkoztam egy edzőterembe, mert az évek alatt rajtam is meglátszódott a nemtörődömség. A kényelmes élet és a bűnös kajálások meghozták a gyümölcsét: meghíztam, pedig fiatal korom óta jó formában voltam. Rendszeresen eljártam úszni, mást nem is nagyon lehetett, mert rossz ízületeimet édesanyámtól örököltem.

8

Itt a konditeremben ismerkedtem meg a második férjemmel, akivel gyönyörűen kezdődött a kapcsolatunk. Olyan volt, mint a filmekben: az ellipszistréneren izzadva belépett a terembe ez a daliás férfi és rögtön megláttam benne azt a nyers férfiasságot, amit minden nő szeretne látni maga mellett. Megszólított és akkor kezdődött minden. Csodálatosan indult minden. A gyerekek imádták, apjukként tisztelték, én pedig odáig és vissza voltam érte.

Aztán az évek alatt mind a ketten belezuhantunk a legmélyebb szakadékba. Elmaradtak az edzések. Ő elkezdett egyre több alkoholt fogyasztani, én pedig az evésbe menekültem újra. A lehető legrosszabb irányba változott a kapcsolatunk. A mindennapi bántó megjegyzések: „Kövér vagy!” „Hogy vehettem el egy disznót” „Ne zabálj már annyit, így is akkora vagy mint egy dömper!”. Nem tudjátok elképzelni min mentem keresztül. 1 év alatt annyit változott, hogy nem hittem el, hogy létezik ilyen. Nem mertem a tükörbe nézni, mert féltem attól is hogy igaza van és féltem minden egyes nap, hogy mit fog mondani nekem. Aztán az egyik éjszaka, amikor hazaesett részegen megéreztem rajta, tudtam, hogy valami nem stimmel.
1

 

Megnéztem a telefonját mikor már aludt: Megcsal. Már egy éve. Összeroskadtam. Ekkor döntöttem el, hogy elmenekülök tőle. Hála Istennek már a fiúk nem éltek velünk így fogtam a sátorfámat és elköltöztem beadtam a válókeresetet. Elköltöztem minél távolabb.

Néhány  hónap eltelte után néztem bele először IGAZÁN a tükörbe. A valódi önmagam láttam és a volt férjemnek igaza volt, nagyon-nagyon meghíztam. Több napig csak sírni voltam képes, munkába sem tudtam menni annyira mély depresszióba zuhantam. Aztán meglátogattak a fiúk és az adott újabb erőt! Azt mondták: Anya mi itt vagyunk neked és támogatunk bármiben! Legyen rossz vagy jó, de meg fogod tudni csinálni amit csak akarsz mert nálad erősebb nőt még nem láttunk!”

Eldönöttem: Lefogyok!

7

 

A kolléganőimmel elkezdtünk eljárni úszni. Jobban odafigyeltem mit eszek.  Több hónapig viszont sikertelenül próbálkoztam. Ekkor az egyik kolléganőm, aki már rengeteget leadott mondta, hogy miért nem próbálom ki azt a tapaszt, amit ő is használ diétázás közben. Ez az Ő kis titkos fegyvere. Ekkor találkoztam először a MagfitPATCH-el. Mivel gyógyszereket kell szednem nem ehetek meg mindenféle hülyeséget, nehogy valami nagy baj történjen. Biztosított, hogy ez a tapaszt csak fel kell ragasztani a bőrödre és onnan segíti felszívódni a gyógynövényeket: Ergo teljesen természetes, és csak éjszaka kell hordani. Utána olvastam a dolgoknak, mert ezekben eléggé szkeptikus vagyok. Rengeteg pozitív visszajelzés, és szakorvosilag garantált eredményesség, ahogy írták a honlapon. Oké rendeljük meg, úgyis nagy akció van. 2 nap alatt megérkezett és alig vártam, hogy felragasszam.

Felraktam. Elkezdtem hordani. Ami legelőször feltűnt, hogy egyre kevesebbszer gondolok a kajára. Nem voltam éhes és egyre kevesebbeket ettem. 1 hónap után 5 kilót fogytam tőle! Alig hittem a a szememnek. Végre éreztem, hogy jó úton járok és ez tényleg működik, nem csak humbug!

10325761_1427083490891524_9042338071155773142_n

3 hónap múlva már összesen 19 leadott kilónál jártam! Teljesen lecseréltem a ruhatáramat. Az úszást kiegészítettem gyaloglással és olyan formában vagyok, mint még soha ezelőtt. XL-es ruhák helyett újra M-esket hordok. Mindenki, de tényleg mindenki megdicsért, és a legfurább az egészben, hogy tanácsokat kérnek, hogyan csináltam, mi a módszerem? Ilyenkor azt válaszolom:

Nincs reménytelen helyzet, csak ha azzá tesszük. A lehetetlen tényleg nem létezik, akkor, ha eldöntöd a fejedben, hogy TE meg AKAROD csinálni. Nekem sikerült, igaz az elején nehézkesen indult, de ez a kis tapasz segített ebben, amiért kimondhatatlanul hálás vagyok.

Boldog vagyok, mert elértem a célomat, és ha újabb csalódás érne, csak elmegyek és úszom egy nagyot!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy elolvasta a történetemet. Örömmel és szeretettel írtam, hogy ne járjatok így, vagy ha épp ebben a cipőben vagytok, akkor tessék merni VÁLTOZTATNI!

TOVÁBB A MAGFITPATCH-RE!