weight-loss-success-lugger_0

Így motiváltam magam 45 kiló fogyásra!

Fantasztikus módszerrel fogyott le Sara Lugger! Hihetetlen :-)
Ez talán tényleg mindenkinél beválna!
weight-loss-success-lugger_0
Elötte: 155  kg
Utána: 88 kg
Az életmódom

Mióta az eszemet tudom, 90 kiló körül mozogtam. A középsuliban igazából mindent megettem, amit kívántam – főleg, miután megkaptam a jogsim… Bármelyik mekibe el tudtam gurulni, bármikor, amikor megkívántam. Az egyetemen tanultam a fizikoterápiáról, így láttam milyen egészségesnek kellene lennem. A csoporttásaimmal elkezdtünk edzőterembe járni – jó móka volt, de a leadott pár kiló gyorsan visszaszaladt – sőt…
leakycon2_143
 A változás Az egyetem végére már 130 kilót nyomtam. Ismét fogyni akartam, mert a fizioterapeuta karrierem ezt megkövetelte, és persze ismerkedni is akartam. Az egyik barátnőm édesanyja jelentkezett egy fogyókúrás programba, ő is formába akart lendülni. Tanácsolta, hogy próbáljam ki én is. Megtettem, és sikerült is fogynom vele – biztos azért, mert annyira undorítónak éreztem magam, hogy hozzá se tudtam szólni egy pasihoz sem. Leálltam az összes gyorskajával és jégkrémmel, eljártam edzőterembe, és gyorsedzéseket vezettem be napi 2-3 alkalommal.
Reggelente csináltam egy 30 perces gyorsedzést, ebédszünetben egy szintén 30 perces sétát, este pedig 20-30 percet kocogtam az edzőteremben. Leadtam kb 50 kilót, így már 95-öt mutatott a mérleg. Sajnos ez sem tartott sokáig.
100_2131
Kiléptem a fogyókúrás programból, mert úgy gondoltam már megy ez magamtól is. Hát nem ment, miután kiléptem, gyorsan jöttek vissza a kilók. Könnyen visszaestem a régi szokásaimhoz, ismét egyben ettem meg az ebédemet, ahelyett, hogy háromfelé osztottam volna.
 Ráadásul az emésztőrendszeri gyulladásom, amivel tinikorom óta küzdöttem ismét kiújult – erősebben, mint valaha. Ez azt jelentette, hogy nem ehettem sem sok zöldséget, sem sok gyümölcsöt. Csak ez járt a fejemben: “B*ssza meg, ha már nem ehetek szinte semmi egészségeset, visszatérek a régi kajákhoz.” Elkeseredett voltam, úgy éreztem a világ kitolt velem, és én nem tehetek semmit. A betegségem egy kifogássá vált ahhoz, hogy ismét a mekiben tömhessem a fejem, még akkor is, ha tudtam volna tartani a diétámat – a betegségem ellenére is.
pics_from_moms_camera_unknown_when_233_0
Mikor megláttam, hogy már 160 kiló vagyok, tudtam, hogy ide radikális változás kell. Egyszerűen volt valami nagyon meghökkentő ebben a számban, így elhatároztam, hogy igenis újra lefogyok. Kifogytam a kifogásokból, el kellett kezdjem. Visszatértem a fogyókúrás programhoz, ismét elkezdtem az edzéseket. Fogadtam az egyik barátnőmmel, hogy 2 hét alatt leadok 3 kilót. Odaadtam neki 5000 Ft-ot, ha nem tudom teljesíteni a 3 kilót, nem kapom vissza. Egyszerű, igaz? Mivel nem úsztam a pénzben akkor sem, szükségem volt arra az ötezer forintra, vissza akartam szeretni. Sikerült a 3 kilós fogadást. Rájöttem, hogy ez igenis motivál engem.
A legjobb motiváció
A fogadásos motivációm nagyon bejött, egyre többet kockáztattam. Az első hét után már 20.000 Ft-ban fogadtam a barátnőmmel, a következő hónapban már a fizetésem felét tettem fel a saját fogyásomra. Milyen furán hangzik, igaz? Fogadsz a saját fogyásodra.
Mintha egy lóversenyen lennél, ugyanúgy izgulsz, de itt jóval jobbak a nyerési esélyied, saját magad ura vagy. Az első hónapban 8 kilót sikerült leadnom. Ekkor még nem láttam nagy külömbséget, de sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.Persze közben visszatértem a fogyókúrás programomhoz, ismét elkezdtem a napi 3 edzést, elhagytam a gyorskajákat.
(Tipp: Nem tartottam magamnál készpénzt, így nem tudtam gyorskaját venni hazafelé menet.)
9 hónappal később, már csak 91 kilót nyomtam. Amikor visszajött akár 1-2 kiló is, azonnal elkezdtem a fogadós játékomat, így sikerül szinten tartanom magam a mai napig is.Most szálltam le a mérlegről, ma 88 kiló vagyok.
sara_mom_and_dad_wedding_just_me

A jutalom

Természetesen a jutalom sem maradhat el, ha nevezhetjük ezt ‘jutalomnak’. Hiszen minden pénzem visszaszereztem, sőt, a barátnőm a pénzem mellé sokszor koncertjegyeket is ad, amire persze együtt megyünk. Egyre több kedvem van kimozulni otthonról, és újra bátran ismerkedek.

Sara Tippjei

Találj olyan edzést, amit szeretsz csinálni. Nagyon nehéz olyan edzést csinálni, amit nem szeretsz. Én például imádok táncolni, sokszor is jártam el koncertekre, ahol sokszor egész éjszaka táncikáltunk. De bejött nekem az aerobic is, amit otthon csináltam reggelente. A lényeg, hogy keress, amíg olyat nem találsz, amit igazán szeretsz.

Oszd el az étkezéseid

Olyan vagyok, mint egy nyúl. Addig eszem, amíg kaja van előttem. Ezért mindig feleztetem, vagy harmadoltatom az ebédemet, és 1,5-2,5 óránként eszem meg őket.

Manapság az egyik legnagyobb civilizációs probléma az elhízást, a túlsúly és a hozzájuk kapcsolódó betegségek. Egyre több embernek van gondja a súlyával és az egészségével. Számtalan praktikával lehet fogyni. Van aki fogyi tabletákban hisz, vannak akik zsírleszívásra járnak.
Mára egyre többen fordultak el a kemikáliáktól és a különböző csodabogyóktól. Egyre többen választják az egésszséges fogyási módszereket.
Számos olyan praktika létezik, ami bizonyítottan is elősegítik, illetve támogatják a fogyást. Ezek közé tartozik például néhány fűszer, zöldség, gyümölcs és a MagfitPATCH gyógynövényes méregtelenítő és karcsúsító tapasz is.
A MagfitPATCH gyógynövényes tapasz a 8 gyógynövény együttes erejével indítja be a szervezetben a fogyáshoz szükséges biokémiai folyamatokat. Első körben a méregtelenítésre fókuszál, majd a zsírégestésre. 8 szupererős anyagcserefokozó gyógynövényt tartalmazó tapasz extrém módon beindítja a szervezeted méregtelenítő funkcióit, amihez viszont minimum napi 2-2,5 liter folyadékot kell meginni.
Enélkül a méreganyag nem tud megfelelően eltávozni a szervezetedből!
Tökéletes kombinációja lehet más fogyókúráknak is! Nem kell kínzó ditétát folytatni, és nincs szükség önsanyargatásra se!
patch cta