d

20 év szélmalomharc után megtaláltam a fogyás titkát!

Két évtizednyi szenvedés, folyamatos elutasítás, megaláztatás, önbizalom teljes hiánya, kövérséggel járó egészségügyi problémák és teljes kilátástalanság. Leginkább ezekkel tudnám jellemezni életem utóbbi időszakát. Egy szörnyű tragédia és depresszió után képtelen voltam visszanyerni régi önmagam. Nemrég viszont egy olyan dolog változtatta meg életem, amire álmaimban sem gondoltam volna. Azért írom le most mindezt, hogy történetemmel erőt adjak Neked ahhoz, hogy elérjed céljaidat.  Hogy tudd, hogy habár nem mindig könnyű az út, nem szabad feladni, mert én is megtaláltam a megoldást.

Az egész egy autóbalesettel kezdődött, ahol édesanyám életét vesztette. Hónapokig jártam pszichológushoz eredménytelenül. Nem tudtam beszélni senkivel, nem volt étvágyam, semmi örömet nem találtam az életben.  A férjem szörnyen aggódott miattam, próbált segíteni minden lehetséges módon, de azt az űrt még ő sem tudta betölteni. Néhány héttel később az étvágytalanságom hirtelen átcsapott az étel iránti sóvárgásba, amit azóta sem értek igazán miért történt. Elkezdtem egyre többet és többet nassolni, folyamatosan rágcsálnom kellett valamit és ami a legrosszabb az egészben, hogy kezdtem úgy érezni, hogy ez megnyugtat. Nem dohányzom, de talán olyasmi dolog lehetett, mint azoknál, akik rászoktak a cigarettára. Evés közben el tudtam foglalni magam, könyveket olvastam és filmeztem esténként. Sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége, de igazából nem érdekelt túlzottan.

a

Ahogy teletek a hetek, hónapok észrevettem magamon, hogy feltűnően sokat híztam és már ténylegesen elkezdett zavarni a dolog, de a nassolást még mindig képtelen voltam abbahagyni. Ha éppen munkahelyemen voltam és nem a gyerekeimmel, muszáj volt valami kis apró örömet vinnem a szürke hétköznapokba. Itt előreszaladnék egy kicsit az időben 2 évet. 128 kiló voltam. Ez 40-nel több mint amennyi azelőtt voltam. Nem bírtam a tükörbe nézni. A régi önmagam teljesen elveszett valahol, hosszú hónapokkal azelőtt. Úgy éreztem muszáj segítséget kérnem.

Először a háziorvosomhoz fordultam, aki (nyilvánvalóan) diétát javasolt, rendszeres, kiegyensúlyozott étkezéssel és mozgással. Ha hiszitek, ha nem hallgattam a doktor úrra és összeszedtem magam. Az igazi megdöbbenés viszont azután jött amikor, 3 hónap odafigyelés után még még mindig ugyan annyit mutatott a mérleg. Nagyon megijedtem, hogy valami tényleg nincs rendben.  Egyre inkább eluralkodott rajtam a pánik, hogy valami komoly egészségügyi problémám alakul ki.

b

Elkezdtem nézelődni az interneten és találtam egy oldalt, ahol jól bevált fogyasztó tablettákat árultak. Voltak kétségeim persze, de megvettem, mert kellett valami, amiben bízhatok. Hónapokig szedtem és persze nem vált be. 2 kilót fogytam tőlük, amit gyorsan vissza is szedtem magamra utána. Most kapaszkodj meg: az ezt követő több mint 10 évemet töltöttem el elkeseredetten keresgélve valami megoldás után. Képtelen voltam fogyni. Nem tudtam felfogni, hogy ha ennyire „könnyen” tudtam hízni, akkor visszafelé miért nem működik a dolog. Egy tehénnek éreztem magam, amikor a tükör előtt álltam. Nem akartam, hogy a férjem és gyermekeim ilyennek lássanak.

Ezután történt meg a csoda. Egy családi összejövetel alkalmával egyik távolabbi rokonommal beszélgettünk a témáról és ajánlott nekem egy tapaszt. MagfitPATCH-nek hívják és azt mondta, hogy nem is olyan rég neki bevált. A számtalan kipróbált „csodaszer” után szkeptikusabban nem is állhattam volna dologhoz, de végül úgy döntöttem megveszem, pár ezer forinton kívül mást nem veszthetek már.

c

A tapasznak étvágycsökkentő és anyagcsere gyorsító hatása van, ilyen kombinációval még nem próbálkoztam. Ráadásul gyógynövényekből vonják ki a hatóanyagot, szóval tényleg nem volt mitől tartanom.  Szóval megvettem. Igazából semmi negatívumot nem tudnék mondani a használatával kapcsolatban. Nem kell ébresztőt állítanom naponta 3x, mint a pirulák esetében és nem kell mellé még 20 felé dolgot szednem vagy egész nap salátán élni. Csak felragasztom és semmi vizet nem zavar, olyan mintha rajtam sem lenne, tényleg kényelmes.

g

Ezután jött az igazi eredményt! Egy hónap után VÉGRE FOGYTAM! 4 kilót adtam le ennyire kevés idő alatt, el sem akartam hinni hosszú ideig. Amikor viszont a 2. hónap is eltelt már összesen 9 kilónál jártam! Nem tűnik olyan soknak, de 2 hónap alatt szerintem ez elképesztő eredmény! A családomnak rögtön feltűnt a változás. Annyira fellelkesültem, hogy rendeltem még a MagfitPATCH-ből és most már ott tartok, hogy lassan fél éve használom.

32 kilótól szabadultam meg eddig és még edzenem vagy éheznem sem kellett mellette! A teljes ruhatáramat lecseréltem és érzem, hogy sokkal több energiám van mindenre, több időt töltök a családom mellett és visszanyertem régi önbizalmam. A munkahelyemen hétről hétre tátott szájjal nézték végig átalakulásomat, folyamatosan kérdezgették, hogy hogyan csinálom. Annyira jó érzés volt, hogy nehéz az ilyet szavakba önteni. Ennyi év és eredménytelen próbálkozás után már igazán nem reménykedtem ekkora sikerben. Mindezt hála egy kis tapasznak, amire teljesen véletlenül találtam rá. Hát nem vicces az élet néha?

Őszintén tudom ajánlani minden túlsúllyal küzdő nőnek. Nagyon hálás vagyok, hogy végigolvastad a történetem és remélem Neked is segíthettem elindulni a az egészség és boldogság felé vezető úton. Ha bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan, mindenkinek szívesen válaszolok.

A MagfitPATCH tapasz weboldalát IDE KATTINTVA tudjátok megtekinteni.

profilkep

Bodnárné Végh Ilona
https://www.facebook.com/ilona.bodnarne.vegh
patch cta