2

Az orvosom ajánlott egy új fogyókúrás módszert, és BEVÁLT!

Földvári Krisztina vagyok, anyuka. Szeretném veled megosztani a történetem, ami arról szól, hogy milyen komoly hátrányokkal és betegségekkel kellett szembe néznem a túlsúly miatt és hogyan sikerült őket leküzdenem!

Azért írom ezt a cikket mert tudom, hogy a nők 84%-a elégedetlen a testével és szeretnék nekik segíteni! Én is így voltam ezzel, undorodtam magamtól, amikor a tükörbe néztem. 166 centi és 98 kiló voltam, FÉLELMETES… nem igaz?! Már gyermekként is túlsúlyos voltam, amiért nagyon sokan ki is gúnyoltak az iskolában. Azonban ahogy teltek az évek a kövérségem még drasztikusabbá vált. Szülés után pedig egyenesen katasztrofális volt a helyzet, de nem volt időm sportolni.

Cserbenhagytam a kislányom

Van egy örökmozgó 5 éves kislányom, aki mindennél többet ér nekem! Egy nyári délután, amikor levittem a játszótérre, megkért, hogy Én is, mint a többi anyuka, játsszak vele. Mondanom sem kell, hogy mennyire RETTEGTEM a feladattól… Minden anyukánál legalább 2x akkora voltam, de nem mondhattam nemet a gyermekemnek.
Elkezdtünk fogócskázni, ami szörnyen sikerült. 2 percbe sem telt és olyan légszomjam volt, mint akit épp fojtanak. A többi anyuka megdöbbenve lépett oda hozzám, hogy: Mi a baj? Jól vagy?
Azt hitték valami súlyos betegségem van és rosszul lettem. Aztán szóltam a lányomnak, hogy menjünk haza, mert apa már vár. Amíg a többi anyuka játszott a gyermekével én kullogtam hazafele kézen fogva a kislányommal, miközben könnycseppek mosták az arcomat.

5

Amint hazaértünk, arra figyeltem fel, hogy nagyon fáj a fejem tarkótájékon és szédülök. Vettem be fájdalomcsillapítót, de nem múlt el. Másnap elmentem a háziorvosomhoz. Ő kikérdezett, hogy mit csináltam előtte, ami előidézhette ezeket a tüneteket. Elmondtam, hogy fogócskáztam a kislányommal. Azt válaszolta: Krisztina, már jeleztem Önnek többször is, hogy baj lesz a túlsúlyból!
Rögtön elküldött kivizsgálásokra és várt vissza a leletekkel. Később kiderült, tartósan magas a vérnyomásom.

Az orvosom segített

Amikor visszatértem a háziorvosomhoz, cseppet sem volt meglepődve. Azt mondta elkeseredve, hogy ez a túlsúly következménye és sajnálja, hogy nem hallgattam eddig rá. Az volt a következő kérdése, hogy ízületi fájdalmaim vannak-e? Azt feleltem búsan, hogy: igen, vannak… a derekam és a térdem fáj. Ekkor tudatosult bennem, hogy komoly egészségügyi problémáim vannak és nekem még fel kell nevelnem a gyermekemet. Ha így folytatom, meg vannak számlálva az éveim. Pedig én már annyiszor próbálkoztam mindenféle diétával… de mind hiába való volt. Ekkor elhatároztam, hogy le fogok fogyni bármi áron. Nem csak magam miatt, hanem a gyermekem miatt is! Én is fogócskázni akarok vele, ahogy a többi anyuka is teszi.

7

Az orvos az úszást javasolta, de nekem időhiány miatt nem fért bele a mindennapjaimba. Részmunkaidőben dolgozom, általános iskolásoknak matematikát tanítok és háztartást vezetek. Aztán a doki olyan ötlettel állt elő, amitől leesett az állam! Azt mondta, hogy van egy új termék, amiről nagyon sok pozitív visszajelzést lehet hallani. Még az egészségügyi dolgozókat is meglepte ez az új találmány. Edzés és szigorú diéta nélkül segít a fogyásban, pirulák nélkül. MagfitPATCH a termék neve, ez egy mágnesterápiás tapasz, amivel egy másik páciense 3 hónap alatt 14 kilót fogyott. Nem akartam hinni a füleimnek, de mégsem vontam kétségbe egy orvos ajánlását!

Amint hazaértem azonnal leültem a számítógép elé és felmentem az internetre megkeresni a terméket. Nagyon meggyőző volt a weboldaluk (http://magfitpatch.com/), mert több sikertörténet volt olvasható rajta.
Rögtön megrendeltem a legnagyobb csomagot, mivel le volt akciózva és ez volt a leggazdaságosabb a többi közül.
A férjem nem díjazta, gyakran azt mondogatta, hogy sosem fogsz tudni lefogyni, mindig kövér maradsz.
Éreztem, hogy ő sem úgy viszonyul már hozzám, mint régen és ezért az évek alatt lerakódott zsír a felelős! Úgy voltam vele, hogy azért is megmutatom neki, hogy képes vagyok lefogyni!

4

Elkezdtem használni a tapaszt, és amit észrevettem 1 hét után, hogy javult a közérzetem, úgy éreztem megtaláltam a boldogságom kulcsát. 2 hét múlva pedig 3 kiló mínuszt mutatott a mérleg.
Csodálatosan éreztem magam, pedig nem nagy számról beszélünk. A férjem még mindig hitetlen volt ezzel kapcsolatban, de én nem haragudtam rá ezért. Azt feleltem neki, hogy hamarosan játszani fogok a gyermekemmel a játszótéren és csinosabb leszek!

Visszaszereztem a méltóságom

2,5 hónap múlva 18 kiló mínusznál jártam! Úgy éreztem mintha levettek volna rólam egy téglával teli hátizsákot! Lényegesen könnyebb, dinamikusabb volt a mozgásom és az ízületeim sem fájtak már. Az egyik délután szóltam a lányomnak, hogy menjünk le a játszótérre, bizonyítani akartam. Azt szerettem volna, hogy én is és a gyermekem is boldog legyen és tudjunk együtt játszani. Amint leértünk a játszira, éreztem, hogy minden szem rám tapad. Először is azért, mert lefogytam más részt meg azért, hogy megint rosszul leszek e vagy sem. Elkezdtünk fogócskázni közel 3 hónap után újra a kislányommal és nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteget nevettünk és mókáztunk. Aztán oda jött egy anyuka gratulálni és azt kérdezte, hogyan csináltam? Én elmondtam neki és azt felelte kipróbálja ő is. Azóta sajnos elköltöztek, de írt a Facebookon és küldött képet is, hogy 2 hónap után 9 kilót adott le a MagfitPATCH segítségével. Nagyon csinos lett!

2

A háziorvosomhoz is visszamentem és elújságoltam neki a hírt. Ő egyből gratulált aztán elküldött kivizsgálásra, hogy az eddigi panaszaim mérséklődtek-e. Amikor visszaérkeztem a leletekkel, LEDÖBBENTEM! Azt mondta a doki, hogy: Krisztina! A magas vérnyomás már a múlté, Ön leküzdötte! Szép munka! Nagy örömömben megöleltem őt és közöltem vele azt is, hogy javultak az ízületi problémáim is!
Fülig érő szájjal boldogan mentem haza a férjemhez elmesélni neki a jó híreket.

Azóta a férjemmel is jobb lett a kapcsolatunk, boldogabbak vagyunk, és nem azt érzem, hogy nem vagyok elég jó neki. Mondta is, hogy sokkal jobban tetszem neki most, mint kövéren :)
Figyelj! Most következik a legcsodálatosabb hír, amiről Te még nem tudsz!
A férjemmel annyira egy hullámhosszra kerültünk, hogy úgy döntöttük szeretnénk még egy gyermeket!  :)

A MagfitPATCH segített nekem megtalálni a boldogság kulcsát! Nem kell többé szégyenkeznem a testsúlyom miatt, a párkapcsolatom is helyre állt és nem utolsó sorban az egészségügyi problémáimat is le tudtam küzdeni! Egészséges és annyira boldog vagyok végre, mint még soha… és ezt látom a kislányomon is, amikor együtt játszunk! Tudom, milyen rossz korlátok közé szorulni, valóban könyörtelen érzés. Az egészséget pedig nem szabad elhanyagolni, szerencse, hogy Én még időben cselekedtem!

Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz, merj szembeszállni magaddal. Ne higgy másoknak, akik nem vesznek komolyan! Használd a MagfitPATCH mágneses tapaszát, mert Téged is megillet boldogság és az egészség öröme!

Sok sikert és eredményes fogyást kívánok!

1

Földvári Krisztina

TOVÁBB A MAGFITPATCH-RE!