CApXKMhWYAADBSY.jpg large

80 kilót adott le Hazel azért, hogy végre párra leljen! Csodálatos változás!

A 27 éves Hazel Dyson évekig tartó diéta és edzés után végre boldog lehet és megtapasztalhatja, hogy milyen is a szerelem. Hat évvel ezelőtt még több, mint 140kg-ot nyomott, most alig több mint 60kg és életében először érzi, hogy igazán boldog.
A korábban ételfüggő lány egész életében arról álmodott, hogy majd őt is megtalálja a szerelem, de mindeközben csak tömte magát a tévé és a facebook előtt. “„Gyerekkorom óta küzdöttem a kilókkal, mire középiskolába kerültem elértem a kilencvenötöt is. Aztán teltek az évek és ebből hamar száznegyven lett.
A barátaim mind vékonyak és szépek voltak, én meg a kövér csaj, aki a sarokban ücsörög. A szüleim állandóan vakrandikkal nyaggattak, de akkor már túlságosan szégyelltem magam a kinézetem miatt. ””Amikor csak lehetett pizzán, csokin és kínain élt, szabadidejét is az evés töltötte ki és a helyzet egyre rosszabb lett. A BMI-je elérte 49,9 értéket, ami normális esetben 18,5 és 25 között mozog. A kezdő lökést aztán a háziorvosa adta meg, amikor közölte a fiatal lánnyal, hogy ha így folytatja 30 évesen már csípőprotézisre lesz szüksége.
PAY-Hazel-Dyson
Régóta küzdött a policisztás petefészek szindróma nevű betegséggel, és minden plusz kilót erre fogott. Ekkor azonban rádöbbent, hogy ez így nem mehet tovább, hisz mások nem látják, hogy beteg, csak azt, hogy túlsúlyos. A csontjai fájtak, levegőt is nehezen vett és az, hogy baráti sorban házasodtak is löketet adott, hogy belevágjon a nagy fogyásba.
 
CApXKMhWYAADBSY.jpg large
Tagja lett egy közösségnek, amelyben az egészséges életmód a minden, kidobta a gyorskaját és helyét a gyümölcsök és zöldségek vették át. Minden évre kitűzött magának egy újabb célt, hány kilót szeretne fogyni és kis idő után a szerelem is kopogtatott. Ahogy a Daily Mailnek is elárulta, egyáltalán nem könnyű olyan 26 éves lánynak lenni, aki még csak az első csókon sincs túl, nehéz volt az idevezető út is, és ez egy olyan folyamat, ami nem szakadhat meg.
Eddig 80 kilót sikerült fogynia, jól néz ki és a szerelem is rátalált. Túl van egy kilenc hónapos kapcsolaton, a facebookján pedig mindig újabb és újabb üzenetek várják, ki dicsérő szavakkal illeti, ki randevút kér tőle. Hat évébe telt a változás, de elérte célját és boldogabb, mint valaha. 
hazel_dyson5_129579989
 
Manapság az egyik legnagyobb civilizációs probléma az elhízást, a túlsúly és a hozzájuk kapcsolódó betegségek. Egyre több embernek van gondja a súlyával és az egészségével. Számtalan praktikával lehet fogyni. Van aki fogyi tabletákban hisz, vannak akik zsírleszívásra járnak.
 
Mára egyre többen fordultak el a kemikáliáktól és a különböző csodabogyóktól. Egyre többen választják az egésszséges fogyási módszereket.
Számos olyan praktika létezik, ami bizonyítottan is elősegítik, illetve támogatják a fogyást. Ezek közé tartozik például néhány fűszer, zöldség, gyümölcs és a MagfitPATCH gyógynövényes méregtelenítő és karcsúsító tapasz is.
 
A MagfitPATCH gyógynövényes tapasz a 8 gyógynövény együttes erejével indítja be a szervezetben a fogyáshoz szükséges biokémiai folyamatokat. Első körben a méregtelenítésre fókuszál, majd a zsírégestésre. 8 szupererős anyagcserefokozó gyógynövényt tartalmazó tapasz extrém módon beindítja a szervezeted méregtelenítő funkcióit, amihez viszont minimum napi 2-2,5 liter folyadékot kell meginni. Enélkül a méreganyag nem tud megfelelően eltávozni a szervezetedből!
 
Tökéletes kombinációja lehet más fogyókúráknak is! Nem kell kínzó ditétát folytatni, és nincs szükség önsanyargatásra se!
 
Egy kevés kitartással és a gyógynövények segítségével neked is lehet szuper alakod nyárra!
 
patch cta