blog_magnes

Mágnesként vonzod a plusz kilókat? Szabadulj meg tőlük ugyanezzel a módszerrel!

A kor előrehaladtával a nők többsége – tetszik, nem tetszik – kénytelen szembesülni azzal a sajnálatos ténnyel, hogy a kilók bizony, hipp-hopp felugranak, megszabadulni tőlük azonban már korántsem olyan egyszerű, mint korábban, mondjuk tinédzser, vagy akár fiatal felnőttkorban. Pánikra azonban semmi ok, a probléma ugyanis egy egyszerű, 100%-ban természetes módszerrel orvosolható.

Az OÉTI 2014-ben végzett Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálatából kiderül, hogy a magyarországi nők 62%-a túlsúlyos. A reprezentatív felmérésből megtudhatjuk azt is, hogy az életkorral nő az elhízottak aránya. Míg a fiatal nők „csupán” több mint egyharmadának van súlyfeleslege, addig a középkorúaknál ez az arány már kétharmadra nő, az idősebb korosztályban pedig még ennél is rosszabb a helyzet: az ebbe a korcsoportba tartozó nőknek a háromnegyede túlsúlyos.

woman-295450_1280

Ha te is a nők fent említett többségébe tartozol, van számodra egy jó hírem: a „mágneses hatás” (tudod, amellyel csak úgy vonzod azokat a fránya plusz kilókat :) ) fordítva is működik! Tehát aggodalomra akkor sincs ok, ha eddig számos módszert kipróbáltál már, de kézzelfogható eredményt egyik sem hozott. Elkeseredés helyett inkább vedd fel azt a bizonyos kesztyűt még egyszer, és üsd arcon vele a túlsúlyt immáron teljes magabiztossággal, mert a most következő harcban nagy eséllyel indulhatsz a győztes címért. Lássuk, miért is látom én a helyzetet ennyire biztatónak!

magnet-213741_1280

A különböző betegségek mágneskövekkel történő kezeléséről már az indiai védikus irodalom is említést tesz, de olvashatunk róla ősi kínai orvosi témájú írásos emlékben is, nevezetesen a Sárga Császár Belgyógyászati Könyvében, sőt, Kleopátra, egyiptomi királynő is mágnesköveket hordott magán, mégpedig azért, hogy megőrizze fiatalságát és szépségét. A mágnesterápia „megállítja a testünkben lezajló káros folyamatokat, helyreállítja egészségünket, és kiemelkedő szerepe van jó közérzetünk megőrzésében” olvashatjuk Waltraud-Maria Hulke a mágnesesség emberi szervezetre gyakorolt hatásairól szóló könyvében.

Azon túl, hogy a módszer alkalmazása számos betegség esetében komoly javulást eredményez, a mágneses hatás az elhízás elleni küzdelemben is hatékony fegyver lehet, mivel a mágnesterápia alkalmazása következtében a szervezet oxigén-, illetve vérellátása javul, az anyagcsere pedig nő.

gyogynoveny-termesztes-10770

És most jön még csak a java! Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám neked, hogy létezik egy olyan tapasz, amely ötvözi a mágnes emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását és nyolcféle gyógynövény áldásos erejét, melyek segítségével túlsúlyodtól úgy szabadulhatsz meg, hogy közben bőröd feszességét is megőrizheted?

Ha a mágneses eljárást kombináljuk olyan különböző, jótékony hatású gyógynövényekkel, mint például az önmagában is testsúlyszabályozó lótuszlevél, a vércukor- és koleszterinnormalizáló farkasbogyó, a sejtregeneráló és méregtelenítő ginseng vagy éppen a bőr sejtmegújulását segítő, már a bibliai időkben is ismert és gyógyászati célokra alkalmazott aloe vera… Nos, bizton állíthatom, hogy a hőn áhított eredmény nem marad el: a plusz kilók eltűnnek, a feszes bőr megmarad.

15681.891f2327056695224a0541568df3d133

Lehet, hogy túl sok csalódás ért már a különféle „csodaszerek” kipróbálása során, de azt gondolom, hogy ha olvasod ezt a cikket, az azt jelenti, hogy még nem adtad fel a reményt, és rendelkezel kellő elszántsággal. Ezért én most azt javaslom neked, hogy szánj még néhány percet magadra, és olvasd el az oldalunkon található sikertörténeteket, vess egy pillantást a MagfitPATCH gyógynövényes-mágnesterápiás tapasz működési elvére, nézd meg, hogy az általam felsoroltakon kívül még milyen négy, egyenként is csodás hatással bíró gyógynövényt tartalmaz, végül pedig adj esélyt magadnak! Mert megérdemled. :)

Tudj meg többet a MagfitPATCH tapaszról, kattints ide:

patch cta