50667__kelly-childs-02

Kelly végső elkeseredésében szörnyű fogyókúrás módszerhez folyamodott!

Az elhízás korunk egyik legnagyobb népbetegsége. Évről évre többen esnek áldozatuk a túlsúly esetenként halálos következményeinek.
50667__kelly-childs-02
Kelly Childs, a 31 éves háromgyerekes anyuka legkisebb gyermeke világra jötte után döntötte el, hogy lefogy.
Az orvosok közölték vele,hogy ha így folytatja, nem fogja látni, hogy nőnek fel a gyerekei. Az elhízás szövődményei jelentkeztek, cukorbeteg lett és a vérnyomása is az egekbe szökött.
Számtalan sikertelen fogyókúrás probálkozás után az egészsége érdekében Kelly vállalkozott a gyomorszűkítő műtétre és miután ezt végrehajtották rajta, hihetetlen sebességgel olvadtak le róla a kilók, ami nem volt meglepő, hiszen a lekicsinyített gyomrábba alig fért étel.
Kellynek a műtét előtt meg se fordult a fejében, hogy milyen következménnyel fog járni a hirtelen fogyás…
50674__kelly-childs-09
„Fiatalabb koromban egyáltalán nem voltam kövér, normális testsúlyom volt. Aztán az első terhességem során több mint 20 kilót szedtem magamra, amit nagyjából le is tudtam adni. A második terhességem alatt még többet híztam. Egyszerűen nem tudtam nemet mondani a sajtos szendvicsekre, sütikre és a csokoládéra, ráadásul úgy gondoltam, hogy babavárás idején nyugodtan ehetek ilyesmiket is, nem lesz gond. Hát lett.
Akkor már 30 kiló csúszott fel szép csendben és miután megszületett a második kicsim, nem igazán tudtam visszafogyni a normál súlyomra. Úgy voltam vele, hogy a szoptatás után elmegyek majd sportolni és hamar összeszedem magam, de ezt nem tudtam megvalósítani, így cipeltem a plusz 20 kilómat éveken át. Később újra gyermeket vártam, és mivel akkor már 100 kilót voltam, nem tudtam, mire számítsak.
A szülés után 130 kilót nyomtam és egyáltalán nem tudtam, miként tudnám visszanyerni a régi, karcsú alakomat. A férjem azonban még akkor is azt mondogatta, hogy milyen szexis vagyok és milyen büszke rám és a gyermekeinkre. Tulajdonképpen jól éreztem magam a bőrömben.” – emlékszik vissza Kelly.
50669__kelly-childs-04Eddig majdnem 70 kilót fogyott, de ennek komoly következményei lettek.  „Úgy voltam vele, hogy ha leadok úgy 50 kilót, akkor már el tudok járni a konditerembe, hogy sportolhassak és szép testem legyen.
50672__kelly-childs-07
De amikor átléptem a bűvös 100 kilót a mérlegen, már nem tudtam elmenni a sportklubba. Ennek oka pedig a kinézetem. Mivel jelentős súlyt vesztettem, a bőröm lógni kezdett a karomon, a lábamon és a hasamon is. További 20 kiló leadása után még rosszabb lett a helyzet, úgy nézek ki, mint egy sovány lány, aki csapdába esett egy furcsa, bizarr testben. A lógó bőröm undorral töltött el, tudtam, hogy csak a plasztikai műtét segíthet azon, hogy ismét önmagam legyek.” – meséli Kelly, aki akkor még azt hitte, mivel a gyomorszűkítést fizette a biztosítója, akkor a felesleges bőr eltávolítását is fedezi majd.
Nem így történt.
Miután kiderült, hogy csak akkor műtik meg, ha ő a saját zsebéből kifizeti, Kelly összeomlott, eluralkodott rajta a depresszió. Egy vagyont költött testformáló alsóneműkre, de egyik sem volt tökéletes. Amelyik teljesen összetartotta a bőrét, abban egyszerűen nem kapott levegőt. A kinézete miatt Kelly eltávolodott férjétől és a szexuális életük szinte teljesen megszűnt. „Amikor kövér voltam, imádtam a szexet, szexisnek éreztem magam. De ahogy fogytam, egyre inkább olyannak láttam a testem, mint egy olvadó gyertya és ez undorított. Undorítónak láttam magam.” – árulja el Kelly.
50671__kelly-childs-06Ezután elkezdte a harcot a biztosítóval. Bombázza őket a kérelmeivel, de azzal utasítják el állandóan, hogy „a felesleges bőr eltávolítása nem életmentő vagy életminőséget javító műtét, hanem egyszerű kozmetikai eljárás.”
Kelly viszont szeretne egy normális testben élni, nem pedig úgy kinézni, mint egy bőregér!
Amennyiben ez nem sikerül neki, akkor elgondolkozott azon,hogy inkább visszahízok, mert egy ilyen amorf testbe zárva az élete borzalmas…
Sajnos hajlamos az ember azt hinni, hogy a különböző fogyókúrák, illetve beavatkozások nem fognak nyomot hagyni a testen. Ez nem igaz. Mindennek megvan a maga ára. A kinyúlt bőrrel is lehet mit kezdeni, de fontos betartani pár apró alapvető trükköt. Ezekről bővebben itt olvashatsz!Manapság számtalan módszer közül választhat az ember, ha fogyni szeretne. Ezek között sok veszélyes is található!
Manapság a gyógynövények és a természetes módszedrek reneszánszukat élik. Egyre többen fordulnak el a kemikáliáktól és a különböző esetenként veszélyes beavatkozásoktól.Az egészséges, tartós fogyás alapja a méregtelenítés. Ebben nagy segítség a MagfitPATCH gyógynövényes tapasz, melynek gyógynövény tartalma extrém módon beindítja a szervezeted méregtelenítő funkcióit, amihez viszont minimum napi 2-2,5 liter folyadékot kell meginni. Enélkül a méreganyag nem tud megfelelően eltávozni a szervezetedből, így a bőrfeszesítés sem lesz kellően hatékony. Ezt a folyamatot meg tudod támogatni olyan különböző praktikákkal is, mint például salaktalanító turmixok, vagy levesek. Amint a szervezeted kevésbé lesz leterhelve a különböző lerakódások miatt, a gyógynövényes tapasz elkezdi a karcsúsító folyamatot is!
patch cta