SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? HÍVJ MINKET BIZALOMMAL: +36 21 334 40 21
HÉTKÖZNAP: 08:00 - 18:00
A választott MagfitPATCH csomagod
MagfitPATCH Bomba Alak Nyárra Csomag
45 napos
MagfitPATCH Bomba Alak Nyárra Csomag

45 napos kúra = 23 db tapasz. A tapaszokat minden második éjszaka kell alkalmazni!

  • 45 napos kúra
  • 23 darab MagfitPATCH tapasz
  • MagfitPATCH 45 napos MagfitPATCH Nyári Diéta
  • Nyári Méregtelenítő Kúra
  • 12 Nyári MagfitPATCH Titok
  • Ingyenes szállítás
  • Akár 24 órán belül otthonodban
11990 Ft
Ezt nyújtja a MagfitPATCH kúra Neked

Csalóka szállítási felárak? De nem nálunk! MagfitPATCH Optimal vagy Bomba Alak Nyárra csomag rendelése esetén a csomagár már tartalmazza a szállítást, amiért így Neked nem kell külön fizetned! A GLS futárszolgálat az ajtódig szállítja a MagfitPATCH-t, nem kell postára vagy átvevő pontra szaladgálnod.

Kíváncsi vagy, miért küzdesz a kilókkal? Tudni szeretnéd, hogy miért nem tudsz szabadulni tőlük már régóta? A válasz csak egy karnyújtásnyira van. Fontos, hogy belásd, változtatnod kell. Ebben segít lépésről lépésre a 12 MagfitPATCH Fogyókúrás Titok. A program segít megérteni, miért szaladnak fel a kilók, és hogyan távoznak majd. Máshol az ehhez hasonló programokért akár 20.000 Ft-ot is elkérnek, mi viszont ajándékba küldjük a Bomba Alak Nyárra csomaghoz!

Az optimális étrendnek elegendő vizet, fehérjét, zsírt, szénhidrátokat, ásványi anyagokat és vitaminokat kell tartalmaznia. Ehhez nyújt segítséget a MagfitPATCH, mivel ajándékba küldjük Neked a MagfitPATCH 45 napos Nyári Karcsúsító diétát, melynek segítségével sikeresebben érheted el az áhított alakot! A diéta egyszerűen elkészíthető ételeket tartalmaz, melyek hozzájárulnak a szervezet megfelelő működéséhez. A MagftiPATCH 45 napos Nyári Karcsúsító diéta a Bomba Alak Nyárra kampány részeként kerül hozzád, mivel szeretnénk támogatni, hogy még idén bomba alakod legyen!

Évente több kiló méreganyagot raktároz el szervezetünk, ami zsírpárnákba rakódik és kellemetlen narancsbőr lesz belőle. Ezektől a méreganyagoktól segít megszabadítani a MagfitPATCH és a hozzá ajándékba adott MagfitPATCH Méregtelenítő Kúra. A program megismerteti az olvasót a méregtelenítés alapjaival, folyamatával és több ínycsiklandó receptet is kínál a változatos megvalósításához. Máshol az ehhez hasonló programokért több 10.000-eket is elkérnek, mi viszont ajándékba küldjük a Bomba Alak Nyárra és Optimal csomagokhoz!